fredag 25 juni 2010

Midsommar!


Konstigt inlägg.... Bilderna bara vred på sig hela tiden.... Men ni ser nog vad de föreställer! Nu är det midsommar och jag, Uffe och trattskallarna ska njuta av en lugn och trevlig dag på tomten! Har släpat ut halva bohaget för maximal komfort! *s* Har inte den minsta lust att dansa runt stången och sova i tält och vakna bakis såsom våra kära grannar ska göra.

Snart kommer Camilla hit och hälsar på en sväng. Var en evighet sedan sist så det ska bli kul, även om hon kommer utan Hugo den här gången.... (han dog i dobermann-sjukan kardiomyopati tragiskt nog).


Trattskallarna roar sig...

Igår åkte jag in till UBK och tränade igenom nästan hela högrelydnaden med Heinz. Nu när räddningskursen är avslutad så har planerna att tävla åter stigit till ytan.... *s* Monica och Karin kom också ner till klubben och ville ha lite privatlektioner i lydnad och det var ju bra, för annars hade jag nog inte orkat släpa mig in till klubben.... Men man bör ju inte träna allting lite pö om pö hemma på gårdsplan - jag behöver komma in och köra igenom allt på en "riktig" plan.... Speciellt framåtsändandet.... Så nu ska jag titta lite efter lämpliga tävlingar!

3 kommentarer:

Skogsmor sa...

Hmmm......vridna bilder.....jag trodde ölen stigit dig åt huvudet....:-)
Hoppas ni får en trevlig dag!

Anonym sa...

Hej!
Det var länge sedan! Jag satt och tittade på lite gamla valpbilder på Kashi (3 år gamla..) och Heinz när de busade :-). Kashi har blivit mamma och i 19 juli kommer hon hem tillsammans med en valp! Kul att det går så bra för dig! Jag följer dig på hemsidan.
Mvh Towe

Jenny sa...

Oj, så lilla boxertösen har blivit mamma...? Ja åren går.... Och grattis till den nya valpen! Måste vara roligt att ha en valp efter sin egen tik!