onsdag 2 juni 2010

Premiär!

Nu ikväll kände jag för att göra något våghalsigt.... Så ikväl har jag premiäråkt mina inlines för första gången på flera år! Och inte nog med det - jag hade Heinz med mig! Det gick över förväntan och Heinz skötte sig finfint..... Jag trillade inte en endaste gång, faktiskt. Premiärturen blev bara ca 4 km eftersom jag nog kommer få träningsvärk i skenbenen i alla fal.... Och Heinz måste ju vänja sig vid att springa på asfalt. Men eftersom det gick så bra så ska det bli flera turer i sommar - det är så härligt att sticka ut och köra lite på ljumma sommarkvällar..... Hade glömt bort hur härligt det kan vara!

Fast så våldsamt våghalsig var jag inte.... För då hade jag tagit med mig Axa....!!! *s*

I övrigt kan jag berätta att i helgen som var bodde jag hemma hos Freddie och tränade sök för Anita fredag, lördag och söndag med Ketchup. Fint väder hade vi. Grillade gjorde vi. Och Hasse skötte sig så fint, så fint! Jag tog en del bilder och några kanske hamnar på bloggen någon dag... När jag orkar....

I tisdags hade jag min lunchrast på Enköpings BK så då passade jag på att träna lydnad med Heinz och även lite "för skojs skull" med Axa. Hon har fortfarande en väldigt fin linförighet - om man bortser från att hon inte kan sätta sig ner när man gör halt.

Idag hade jag lunchrast på Sala BK. Det var lite mer ont om tid idag, men några lydnadsmoment hann jag ju träna i alla fall. På lördag "smäller det" i räddningskursen då det är slutprov och oavsett hur det går med det så ska jag börja ta tag i at träna lydnaden nu så att jag kan tävla i brukset igen till hösten.

Igår kväll tog jag mig in till massören igen för en ny omgång utav min rygg och axlar. Den här gången knådade hon så att jag trodde att axeln skulle trilla av och jag hade en redig träningsvärk långt in på dagen idag. Men man känner ändå att det gör gott och att man är mjukare och är rörligare "under värken". Ett par omgångar till så ska väl muskelknutorna ge sig, hoppas jag!

Nä, nu är det dags för duschen och kanske lite Efterlyst innan det är dags att sova. Imorgon är det en annan arbetsdag.... På tal om jobb så måste jag bara berätta att idag fick jag se Nandus och Emus på jobbet!!! Bara som hastigast i ett hägn, men ändå.... Ibland är mitt jobb hur kul som helst!

1 kommentar:

Sätilaryttaren Emma- En glimt av mitt hästliv :) sa...

God morgon :D
Vad händer i helgen idag då? :D