tisdag 16 april 2013

Hundägaredagen

I lördags var det - som jag tidigare nämnt - Hundägaredagen och starten på SKKs kampanj "Skäll inte på hunden". Det måste ha varit vårens vidrigaste väder! Ett riktigt, jäkla hundväder!!!! :-(
 
Heinz var måttligt road.....
 
Jag hade i alla fall ett ordentligt ställ på mig, men jag kan konstatera att rödstället behöver impregneras!  Förutsättningarna kunde ju ha varit bättre, men vi lockade lite folk i alla fall och Heinz skötte sig exemplariskt och fick både godis och klappar!
 

En kort film på Camilla (tror jag hon hette?) som visade upp lite freestyle. Här hade vi precis dragit igång programmet vid 11 på morgonen. Det blev mer folk senare under dagen (även om det säkert skulle varit betydligt mer om vi hade haft solsken).

Efter att ha stått i 3 timmar i det här skitvädret så var bådeHeinz och jag ganska glada att få åka hem, krypa upp i soffan och tina upp! :-) Hetzer fick stanna hemma med husse idag, så hon hade haft detvarmt och skönt och var givetvis jättepigg, men på söndagen skulle vi träna sök så hon fick acceptera att lördagen blev en tråkig dag för henne! ;-)

1 kommentar:

Skogsmor sa...

Det ser ruggigt ut!!!
*brrr*