torsdag 14 februari 2013

Influensan från helvetet!

I helgen var jag iväg och tränade sök hos Anita. På söndag eftermiddag, när vi var klara med sökträningen, satte jag mig i bilen och kände att jag hade lite lätt ont i halsen..... Lagom till att jag kom hem (1 timme senare) så frös jag som en hund och sedan gick jag "i däck"! Så mellan söndag kväll och idag (torsdag förmiddag) så har jag inte orkat göra ett smack!

Men idag vaknade jag och mådde riktigt bra! Har till och med fått tillbaka aptiten så jag kunde äta en normal frukost! Har masat mig ner till soffan i vardagsrummet där jag sitter och har det ganska bra! :-) Dock är jag fortfarande så matt att jag blir andfådd och snurrig bara jag går uppför trappen till övervåningen.... Men det går ju åt rätt håll!

Uffe är också hemma och är sjuk men tack och lov är han inte lika dålig som jag så han har fått se till att hundarna fått gå ut och rasta sig. Hade det kommit an på mig så hade de fått lära sig att gå på kattlådan! För, trots att jag bor på landet, jag har inte orkat gå ut med dem. Det var först igår som jag klarade av att släpa mig ner i hallen och släppa ut dem genom ytterdörren en snabbis medan Uffe sov. Och sedan var jag tvungen att vila direkt!

Ojojoj, detta var verkligen en pärs! Känns skönt att det värsta är över....  Heinz har varit en ljuvligt tålmodig hund (som alltid, den hunden kan inte göra ett felsteg någonstans tror jag....) och Hetzer har...... varit duktig, för att vara Hetzer!  Tack och lov så orkade Uffe gå ut igår och kasta leksaker i djupsnön åt dem igår, annars hade hon nog krupit ur skinnet.....!

Idag blir det också att ta det lugnt, men snart är jag tillbaka i gamla takter (till Hetzer stora glädje)!

1 kommentar:

Skogsmor sa...

Men ojojoj ett sånt elände!
Måste vara en befrielse av apokalyptiska mått att känna att man kan vara ur sängen ett tag!
Nu hoppas vi att du snabbt återhämtar dig!
*kram*