fredag 12 augusti 2016

Trött så in i bänken - tidsoptimisten har slagit till!

Ikväll är jag himla trött.... Har varit mycket på sistone och än är det inte över.... Men jag börjar känna mig rätt sliten och längtar efter en lugnare period nu..... Vi får väl se hur jag lyckas! :-)
 
Vecka 31 var jag i alla fall ner i Mullsjö och körde sök med Hetzer i 3 dagar. Det gick bra och jag fick inspiration - ska bara ge mig själv en spark i röven och anmäla mig till tävling nu....
 
Kom hem och började beta av en mycket intensiv arbetsvecka med dagar från 06.30 till 19.00 varje dag.....

Bland annat var jag en sväng till Norrtälje där en bil kört ner i vattnet vid hamnen och någon vitsig typ hade gjort om det till en konstinstallation genom att skapa en figur av en människa med hund som sitter och dricker kaffe på bilen! Kul!

Träffade på det här söta fölet längs vägen och var bara tvungen att ta en bild.... Så söt!

Bison har varit med på jobbet..... Och i helgen ska hon tävla på lördagen och gå kurs i fågelhägnet hos Långtora Hund och Sport på söndagen.  Nästa vecka ska jag jobba 3 dagar nere i Danmark. Jag landar på Arlanda på fredag eftermiddag och packar bara om för lördag morgon ska jag vara nere i Skövde på skyttekurs. Kommer hem söndag kväll och måndagen är också fullbokad, men om min - optimistiska - plan håller så ska jag vara klar på måndag. Inte med allt (det blir jag aldrig) men tillräckligt klar för att kunna dra på semester. Ska vara ledig i 3 veckor i alla fall och vi börjar med att dra upp till fjällen. Kommer vara lite stressigt med allt som ska fixas och vara på plats innan man väl satt sig i bilen för att åka men sedan räknar jag med att lugn infaller.... Ska tydligen ha dålig mottagning däruppe också, och det kan nog vara skönt för att verkligen varva ner..... Det är dags nu!


Bara en vanlig dag på jobbet! :-)

 

2 kommentarer:

Skogsmor sa...

Jenny, Jenny........kanske är jag lite glad att t o m DU kan känna ett behov av lugn & ro!
Men käraste dotra mi, låt det inte gå så långt mellan de varven! :)

Unknown sa...

Det var inte lite du har på agendam! Fjällen är balsam för själen när man stressat runt. Har själv varit i fjällen på semestern och har aldrig varit så utloggad från jobbet, både viralt och mentalt!