torsdag 30 december 2010

Känns som om jag redan skrivit om allt.....

Som ni märkt så har bloggen inte uppdaterats så mycket på sistone. Jag har ju bloggat i 5 år (januari 2011) och på sistone så känns det bara som att jag upprepar mig..... Jag jobbar på samma jobb, jag tränar mina hundar, jag bor på samma ställe, nu under jul och nyår så har dessa dagar spenderats på samma sätt som alla de andra jul och nyår de senaste åren.  Känns inte så inspirerande att skriva om precis.... Och jag trivs ju med mitt jobb, mina hundar, min bostad etc etc så det känns inte som att det kommer bli några större förändringar den närmsta tiden heller.... Så vi får väl se vad jag gör med bloggen.....

Igår var jag i alla fall in till Uppsala och shoppade. Det kan jag ju skriva om för det är inte så ofta som jag gör det..... Eftersom mina vinterkängor som jag köpte för någon månad sedan, fullständigt gått sönder så hade jag bestämt mig för att lägga  på några hundralappar till och förhoppningsvis få ett par tåligare skor. Efter lite googlande och farandes till olika skoaffärer så blev det skorna på bilden ovan - Polyver. Enligt deras egen hemsida så är "P-Original/Polyver Boots är Nordens mest sålda värmestövel i över 20 år!". Vi får väl se hur den står pall för en dag i sökskogen, men dagens hundpromenad vr i alla fall lovande - jag var mycket varm om fötterna (och jag är ju en riktig fryslort när det kommer till fötter - jag satt med vete-värmetofflor på mig hos mina föräldrar fast de har golvvärme i huset...).

Jag passade också på att titta in på mellandagsrean på Media Markt. Det var mitt första besök på MM i Uppsala och det kommer dröja länge innan jag återvänder! Speciellt om det kan förväntas vara mycket folk där! Fy vilken HOPPLÖS parkeringspåfart/avfart de hade..... HU!
Jag fick ett par hörselskydd av Uffe i julklapp. Ett par Peltor Sporttac. De kommer bra tillhands när jag nu ska skjuta en hel del under våren.  De är helsnitsiga hörlurar med uttag för comradio och med ljudförstärkare så att man hör minsta skogsmus röra sig i naturen, samtidigt som de sänker alla höga ljud (såsom gevärsskott).

På tal om vår så kommer jag faktiskt göra något nytt.... (utöver att skjuta upp för jägarexamen). Jag har anmält mig till en simkurs! Jo, jag kan simma men jag simmar bara bröstsim och med en erbarmlig teknik som gör att jag får ont i nacken.... Så nu har jag anmält mig till en kurs för att få in rätta tekniken och crawla! Så i vecka 4 blir det en kick-start på simträningen genom att gå kurs 2 ggr/vecka i 4 veckor.

Så jägarkurs, simkurs och en Heinz som ska ut på tävlingsbanorna kommer nog hålla mig rejält sysselsatt i vår - bra!

Inga kommentarer: