onsdag 11 november 2009

Vackert värre!

Idag var jag ute hos en producent vars gård låg på en höjd med en underbar milsvid utsikt över Hornborgasjön.... Kan bara tänka mig hur det ser ut en vacker solig dag, med tanke på hur fint det var en gråmulen novemberdag.....
Till Heinz stora glädje så ägde bonden en rhodesian ridgeback-tik!!! Hon var jättegrov i byggnaden - det skulle få plats 2 stycken Lyror i jämförelse.... Men annars var de väldigt lika: mjuka, följsamma, avskydde när det regnade och morr-lät mycket när de lekte!

Det är så vacker natur i Västra Götaland.... Det är öppet, men inte bara en massa stora fyrkantiga åkrar, det är kuperat med en massa kullar och det finns en massa vackra beteshagar och mängder med fina gamla stenmurar..... Ojojoj, jag tror jag är lite kär... :-)


På lunchen tog jag Heinz med mig och knallade upp till ett ställe som Skaras turistbyrå hävdade bjöd på milsvid, storslagen utsikt och vad rätt de hade! Man blir alltid lika frustrerad när man inte kan ta kort som ger utsikten rättvisa....

Nej, nu ska kvällen ägnas åt att förbereda morgonens besök samt börja skriva på en verksamhetsberättelse. Har jag lite tid till övers så ska jag fundera lite på budgetar och verksamhetsplaner också.... En spännande kväll på hotellrummet i Skara med andra ord.... Fast kl 8 ska jag titta på TV. Kommer nog bläddra mellan Scrubs och Bonde söker fru... :-)

1 kommentar:

Skogsmor sa...

Så fantastiskt vackra bilder på vårt fantastiska Sverige!