onsdag 7 januari 2015

Löptik, jakt, sura hönor och räddningshundträning

Hetzer löper för fullt. Det är SÅ skönt att ha en hanhund som inte bryr sig förrän det är dags för själva höglöpet..... Men då pips det en del, men det är ju bara en vecka så det kan man stå ut med! ;-)


I förrgår var jag ute på älgjakt. Såg ingen älg och himlan öppnade sig och slängde en massa hagel på mig, där jag satt! Men det blev ändå en fin dag i skogen..... Näst intill alla dagar är fina bara de tillbringas i skogen! :-)

Gullig jakthund var med under dagen!

Igår åkte jag upp till Sala och tränade räddning hela dagen. Har inte tränat på hela juluppehållet så det var på tiden tyckte Hetzer! På kortet visas vår basstation. Det var det enda jag kom ihåg att fotografera denna dag.... ;-)

Hemma i hönshuset är allt lugnt förutom att hönsen tycks turas om att försöka ruva fram kycklingar..... Hallå! Det är vinter nu! Kycklingar bör kläckas på vårkanten - inte när det är kolsvart, snöigt och 20 minusgrader! På bilden är det Pricken som gör sig stor och försöker skrämma bort mig från hennes rede och hennes blivande kycklingar....2 kommentarer:

Skogsmor sa...

Fin, om än sur höna! :P

Anonym sa...

Tänk så det kan gå när man använder hagelgevär ;-)