måndag 19 november 2012

Skogssök

På väg till sökrutan..... Någonting säger mig att ägaren till den här hästen bör se över sitt stängsel....
;-) 

Alla mina hundsaker, som inte ligger i bilen, har blivit nedpackade i kartonger nu. Jag tror dock inte ens att jag äger ett sökskynke som är så litet att det passar Hetzer..... Men Susanne förbarmade sig över min skynkeslösa hund och skänkte henne ett litet skynke (som ser stort ut på henne....)! Se så fin hon blev! Tack Susanne!

Har försökt på alla möjliga vis, men bilderna blev bara på fel ledd hela tiden :-( Detta är i alla fall Hetzer på stigen med Susanne och Lena i bakgrunden. Het zer gick bra idag med. Är så nöjd med min lilla loppa även om det fortfarande känns konstigt att ha en så liten hund..... En hund som knappt klarar att se pop up:er för att det är en grästuva ivägen! Förstår mig inte alls på dem som har ännu mindre hundar!  ;-)

1 kommentar:

Susanne sa...

Det är ju bara att vända på skärmen, he he.
Roligt att kunna se den lilla svarta faran i skogen lite bättre, sax o ev nål o lite tråd så duger nog skynket till ni kommit iordning i nya hemmet m allt :-)
Apropå dom fysiska riskerna med sökträning skickar jag ett tack till Lena o hennes smidiga kammonät- blev inte 3 steg bakåt för trasig armbåge ;-)