fredag 11 februari 2011

Inomhussök m.m


Körde inomhussök i källaren under djursjukhuset i onsdags. Heinz får en knepig figge... :-) Det ser verkligen ut som att korridoren är helt tom.... Men icke!

 Japp! Det låg någon nedstoppad under golvplankorna! :-D

 Heinz letar igenom ett av de stora fläktrummen som finns på Ultuna.

Lyra var också med och hon fick en lätt figurant. Eftersom det är första gången hon vistades i en liknande miljö så  var det ganska mycket bara att röra sig i omgivningarna och oljudet, men hon blev glad när hon fann sina figuranter!

Det är trevligt att kunna få köra lite sök inomhus när det är en sådan vargavinter ute. Fläktarna (eller vad det nu är) genererar dessutom en massa värme så det är rejält varmt i källaren, vilket jag givetvis uppskattar. Heinz är inte lika glad och behöver få mycket vatten när han jobbar. Han är verkligen född i fel päls - han älskar ju kyla!

Heinz i - enligt honom - bättre omgivningar! Det har snöat "på snedden" hela natten.... Det började redan igår vid lunch..... Jag var i trakterna runt Köping igår och när jag körde hem på eftermiddagen så var det bara att krypköra i ca 80. Tre olyckor såg jag på vägen hem.... Och fortfarande fanns det idioter som brände förbi i 110 km/h..... Idag vaknade jag - tittade ut - och ringde sedan och ställde in mina besök.... Får jobba hemifrån idag. Under lunchen ska jag gå ut och skotta så att jag får bilen av gårdsplan....

Grannen har inte tagit bort julkransen från dörren än, men med snövädret som varit så  ser det ju riktigt juligt ut.... Så det gör väl inget att den hänger kvar! *s*

1 kommentar:

Skogsmor sa...

Duktig han e!!!!!!!:-)
Å äntligen kom det ett blogginlägg!