söndag 23 februari 2014

Sjuk, äggkläckning samt förberedelse för operation!

Idag tog jag upp en extrasäng och gjorde plats för mig i matrummet..... Vad gör man inte för sin hund? ;-)
 
Heinz ska opereras imorgon och sedan ska han hållas i stillhet i 2 veckor. Det är mycket viktigt, så att man inte "stressar" de nya cellerna när de ska finna sig till rätta i sin nya miljö....  Och Heinz skulle inte bli glad om matte sov på övervåningen och han var degraderad till nedervåningen..... Så således ska vi kampera ihop i matrummet i 2 veckor! Det är på det stora hela okej.... Jag menar, jag får ju sova i huset och i en säng!
 
Förrförra gången Heinz opererades så tältade jag på tomten och den senaste gången han opererades så sov jag i garaget...... Men nu bor jag i ett hus där jag har en "normal" bottenvåning, så då känns det lätt som en plätt att få sova på en extrasäng i matrummet! :-)
 
Ikväll ska jag bada Heinz igen. Det är det sista jag gör inför morgondagen. Veterinärerna vill ha honom så ren som möjligt inför operationen. Håll tummarna för att operationen ska gå bra!
 
Natten till idag var den värsta hittills i form av hostande.... Jag hostade till jag spydde! Har inte varit med om något liknande.... :-( Jag tog en rejäl hutt med cocillana (och även bricanyl) och till slut fick jag sova.... Men bieffekten av cocillana är huvudvärk och illamående, så idag har jag varit jättetrött, mått illa och haft huvudvärk - strålande dag med andra ord.... NOT! På bilden ligger jag och sover lite middag i soffan.  Och så fort jag lägger mig ner så kommer Krokus..... Han ska alltid ligga på mig och sova.....!
 
Idag drog jag igång kläckaren igen. Ett 20-tal ägg, varav hälften är från mina egna höns, kommer att kläckas om 3 veckor. Inget är som väntans tider..... :-) Den som vill följa kläckningsproceduren gör det på min hönsblogg: Mina Gullefjun. Jag tänker inte översvämma den här bloggen med bilder på ägg.... :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller alla tummar och tår för att allt går bra!

Skogsmor sa...

Men ojojoj att du skulle behöva bli så sjuk!?
Kontakta läkare om det inte blivit bättre mycket snart!
Måtte allt gå väl med Hasse!