fredag 15 oktober 2010

Två trattkantareller...

Japp! Hur kul är det på en skala att ha två stora hundar med varsin stor tratt på sig? Alla lösa föremål som befinner sig mellan 20 och 100 cm ovanför backen måste surras fast eller placeras någon annanstans.... Märkligt så det kan bli.... Jag skrev ju i inlägget innan detta att det är ett under att han är skadefri - och så går han och skadar sig! :-(

Rakat och rengjort!  Det är inte jättestort - men tillräckligt stort för att behöva sys. Tack och lov slutade sårskadan innan leden. Det var inte så djupt utan han hade skurit sig mer "i sidled", så det var öppet någon centimeter till "under huden". Men nu är det ihopsytt och Heinz mår bara bra! Han fick även en antibiotikaspruta för att han inte skulle drabbas av någon infektion pga smuts som kommit in i såret. (Och matte är 1300 kr fattigare... tur man har försäkring så man slapp betala allt!)

 Köpings BK - brukshundklubben med den finaste skylten... ;-) Här hade jag stannat till när jag upptäckte att Heinz skadat sig.


 Löven rasar i rekordfart från träden just nu.... Det gör mig lite depp för det betyder att snart är det bara mörkt, grått, regnigt, lerigt och trist.... :-( Tur man har en vecka till solen inbokad i alla fall! I början av december bär det iväg en vecka....


Är detta en gran eller ett lövträd?

Idag skulle jag ha tränat lite räddningssök med Heinz efter jobbet, men jag är trött, febrig och frusen så jag ställer in det hela. Ska satsa på att kurera mig med rekordfart för det är sök som gäller hela helgen.... Heinz ska få gå med bandage - få se hur väl det kommer sitta kvar...?


1 kommentar:

Skogsmor sa...

Å kära söta vilka deppiga trattisar!:-))))
De ser ju för härliga ut!
Lycka till med att kurera förkylningen!
Kraaaaaaaam!